De Nederlandse Boxerclub zoekt nieuwe baasjes - Boxerclub.nl over boxers, hondensport met boxers, gezonde hondenvoeding Happy Dog en Duck natuurvoeding, boxerpension en opvang

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Door omstandigheden zijn er regelmatig "boxers in nood" die dringend een nieuw baasje zoeken. De Nederlandse Boxerclub plaatst deze op haar site. Het is niet de bedoeling dat de eigenaren geld voor de te herplaatsen hond vragen. Herplaatsing dient om de hond een 2e kans te geven. Wij adviseren u dan ook regelmatig te kijken op de site van de Nederlandse Boxerclub onder herplaatsing. De Nederlandse Boxerclub verzorgd alleen herplaatsing van boxers met stamboom. De boxerclub is immers een rasvereniging en een stamboomloze hond is geen rashond  (en dus geen boxer ook al ziet hij er wel zo uit).

Check ook regelmatig de dierenasiels!


Wicky heeft inmiddels een nieuw baasje gevonden!

Mei 2016: Wicky zum Jagdfasan (geb. 12-12-2014), teefje

I.v.m. ernstige ziekte van zijn baasje zoekt zijn vrouwtje een goed tehuis voor Wicky. Wicky is zeer slechthorend. Niveau van de menselijke stem, harde geluiden en bv een fluitje hoort ze wel. Ze lijkt eenzijdig (links)doof is en rechts slechthorend, ze kan namelijk ook niet inschatten waar een geluid vandaan komt. Wicky dient daarom vanwege de veiligheid van de hond aangelijnd te worden uitgelaten.
Zijn huidige vrouwtje heeft haar heel veel handgebaren en geleerd en ze is heel slim.
Ze is nog heel jong natuurlijk en dus ook nog heel beweeglijk en druk.
Zijn vrouwtje houdt zielsveel van haar maar de situatie is heel moeilijk en Wicky wordt voorlopig nog niet rustiger. Wicky heeft een stamboom afgegeven door de BK-M√ľnchen (Duitse Boxerklub).
 


Happy Dog Adult Balance
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu